O nama

ETER Solutions d.o.o.

Naša MISIJA

Naša misija je zasnovana na iznalaženju najboljih i najefikasnijih rešenja u oblasti elektro instalacija.

Uz poštovanje svih standarda i propisanih normi u građevinskoj industriji nastojimo da obezbedimo kvalitetnu opremu i usluge koji u svakom trenutku mogu da odgovore na specifičnost elektro sistema na različitim objektima.
Težimo da se istaknemo na tržištu kako kvalitetom naših usluga, tako i znanjem i profesionalizmom tima i na taj način obezbedimo lidersku poziciju u oblasti elektro instalacija.

Naša VIZIJA

Naša vizija je liderska pozicija u kvalitetu usluga koje nudimo.

Trudimo se da u potpunosti razumemo potrebe naših klijenta i poslovnih partnera u svakom segmentu našeg poslovanja – od prve skice projek#ta, preko montaže i izvođenja na terenu do kontinuirane podrške nakon puštanja sistema u rad.
Nastojimo da budemo prepoznati kao siguran i pouzdan partner koji može uspešno da odgovori na svaki specifičan zahtev i u svakom trenutku obezbedi vrhunski kvalitet.

Reč osnivača

Principi i poslovni ciljevi kompanije Eter Solutons d.o.o. su definisani u skladu korporativnim standardima koje poštujemo kako u radu sa klijentima, tako i među zaposlenima.

Negujemo timski duh i zajedništvo, radnu etiku i disciplinu, a svim našim kolegama svakodnevno pružamo mogućnosti za usavršavanje i napredak.
Nudimo kompletne i najkvalitetnije usluge u oblasti projektovanja, izvođenja i inženjeringa elektro instalacija koje klijenti zahtevaju.
Primenjujemo najsavremenija rešenja u oblasti elektro instalacija uz korišćenje elektro opreme vrhunskog kvaliteta.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti tima zaposlenih uspešno odgovaramo na najrazličitije potrebe i zahteve klijenata i poslovnih partnera.
Odraz kvaliteta i uspešnost poslovanja vidimo kroz zadovoljstvo, dugoročnu saradnju sa investitorima, brojne preporuke i samim tim, kroz konstantno prisustvo na domaćem i stranom tržištu.

Simo Račanin

Simo RačaninETER Solutions

Zadovoljni klijenti su odraz našeg kvaliteta. incrediblyrespecially